LULEÅ-STOCKHOLM-SÄVSJÖ-STOCKHOLM-LULEÅ

HEJ PÅ ER! är hemma i luleå nu och har just ätit middag, min helg har varit hur bra som helst!

Fredag- efter skolan for jag till stna och mötte världens finaste pojkvän, han köpte ett par snygga chinos och en snygg tröja på carlings för bara 179kr!! efter det for vi mot kallax och jag mötte upp dansgänget och for med flyget mot stockholm, väl där så hyrde vi hyr bil och körde mot sävsjö, tog väl runt 5-6 sex timmar. där vi skulle bo var väl inte direkt ett toppenställe om man säger så, vi bodde brevid världens äckligaste kyrka och kyrkogård, och det huset vi bodde i var typ åxå ett spökhus... aja

Lördag- klev upp efter 7 nångång, käkade frukost och fixa mig lite, sen for vi mot tävlingshallen. vi var nästan först ut i buggen, men resultatet vart inge vidare, men vi har ju inte tränat på 1 och en halv månad och vi har gått upp till junior åxå, så förväntade mig inte så mycket, sen vid 4 nångång var lindyn, det gick faktis bättre än jag trodde, ar taggad inför lindy träningen, nu jävlar!

Söndag- klev upp kring 7 idag åxå, packade, städade rummet,käkade frulle sen for vi mot stockholm igen, käkade även där på max, käns inte bra, åt på max på fredag, lördag pizza å hamburgertallrik och söndag max igen, usch..
aja när vi kom till stockholm checka vi in väskorna osv, gick och kika lite på taxfree sen tog vi planet hem till luleå, nu ska jag lägga mig i badkaret och sen se wallander, puss!